promillens grænse

 

Størstedelen har set politiet i aktion med et alkometer, nogle har måske kun set det på fjernsyn mens andre måske selv har oplevet, at blive bedt om, at puste i et alkoholmeter. Heldigvis er det de få der drikker og kører, men størstedelen kender nok, at have siddet og drukket lidt og så ikke vide om du må køre hjem.

Det kan være, at du har været til fødselsdag hos familien og har fået få glas vin, men hvor går grænsen egentligt, dersom du ikke vil standses af politiet?

Det er virkelig forskelligt fra person til person, hvor en stor del du kan drikke og til enhver tid køre hjem. For nogle mennesker vil det kun være få glas der skal til og andre mennesker kan tage en smule mere. Det har yderligere virkelig stor betydning om du er mand eller kvinde og hvor stor du er. Det spiller uden tvivl også ind over hvor lang tid, at du drikker.

En stor del føler også, at de tilmed kan vurdere om de kan køre. Det kan dog sagtens vise sig, at du i flere forskellige tilfælde tager fejl. Det er jo meget vanskeligt selv, at vurdere det når du ligger tæt på grænsen på 0,5.

En af de nemmeste måder, at få et reelt billede af din promille er ved hjælp af et alkoholmeter. Politiet bruger som skrevet også et alkoholmeter til, at vurdere én og der findes også fine chancer for, at anskaffe et alkoholmeter til brug hjemme.

Hvis du beslutter dig for, at anskaffe et alkoholmeter er det en god ide, at sætte sig ordentligt ind i tingene inden du køber. Der er nemlig mange ting du skal være bevidst om. Selvom der forekommer en god del billige alkoholmeter på markedet og det kan være fristende, at købe et billigt alkoholmeter er det noget du bør overveje en ekstra gang før du gør det.

De billige alkoholmeter er nemlig slet ikke ligeså præcise, som de dyre. Hvis du gerne vil have et alkoholmeter er det også meget vigtigt, at få et alkoholmeter du kan stole på. Forudsat ikke du får et ordentligt svar kan det næsten være det samme for det er altid politiets test, der tæller dersom du bliver stoppet.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>