Kender du din blodtype?

 

Mange folk kan blive interesseret i, at foretage en test. Det skyldes blandt andet, at der den seneste tid er kommet mere fokus på såkaldte blodtypediæter. Meningen med disse diæter efter blodtype er, at det burde være en realitet, at få et bedre liv dersom du følger en diæt der er afgjort ud fra din type blod. Der er dog også mange andre årsager til, at foretage en test, blandt andet også som sikkerhed hvis du skulle komme ud for en seriøs ulykke.

Den klart mest anvendte test, til brug hjemme, er en Eldoncard. Det er reelt også en meget gammel test, der er udviklet i DK tilbage i 1959, men den sælges i dag, over hele verden. Det smarte ved, at benytte Eldoncard, som test er, at den giver et kvikt men forholdsvis specifikt svar. Desuden anvendes der kun et lille bitte stykke papir med antigener, så der er yderligere ikke tale om nogen kostbar test.

Det kan godt være lidt besværligt i starten, at sammensætte din blodtypediæt korrekt. Der er diverse forskellige faktorer du skal have med i dine tanker. Heldigvis findes der en en hel del forskellige artikler og bøger om emner du kan studere hvis du gerne vil godt i gang med en korrekt diæt ud fra blodtype. Når du starter på en blodtype diæt er det meget vigtigt, at være forholdsvis fast besluttet  med, at følge den. Hvis ikke vil resultatet også ofte udeblive.

Du bør ligeledes købe en blodtypediæt, som du følger. Der kan nemlig godt være en lille smule forskellige holdninger om hvordan en blodtypediæt skal sammensættes. Dette afhænger ofte lidt af hvem, du snakker med. Sørg alligevel for, at vælge en diæt, som du synes virker fornuftig og følg så den.

Det er yderligere ikke nogen helt dum ide, at begribe ens type blod i forbindelse med en voldsom ulykke. Hvis du for eksempel. har en lille seddel, i din pung med type blod, kan det spare doktorerne for relevant tid. Uanset det går rask, at udføre en blodtypetest, kan det til alle tider være betydningsfulde minutter der tabes ved en meget alvorlig ulykke, hvor der er behov for en transfusion med blod.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>