Drugwipe

Der kan opstå mange tvivlsspørgsmål, hvis du er usikker på om nogen i familien eller en anden person i din omgangskreds er på vej ud i et narkotika misbrug. Med en drugwipe, hvor der kun skal bruges lidt spyt fra personen, for at aflæse om der er gang i et eller flere stoffer, er det let at finde ud af og derved enten få be- eller afkræftet mistanken.

Hvad er godt ved en drugwipe

Der er flere fordele ved at få den mistænkte person til at tage en drugwipe. Hvis personen ikke har noget at skjule, vil det ikke være et problem med en drugwipe. Det gør at personen ikke vil give udslag for nogle af de stoffer den kan påvise. Det er muligt med en drugwipe at finde ud af op til 6 forskellige narkotiske stoffer, som personen kan have taget.

Når du har fået personen til at tage en drugwipe og den ikke giver udslag, er der ikke mere at komme efter. Hvis den er positiv er det en helt anden historie, hvor det er vigtigt at personen der har taget den får tid til at forklare sig. Der kan være mange dårlige undskyldninger for at komme ud i et stofmisbrug. Du skal altid huske, at du ønsker og hjælpe personen, ved at få dem til at tage en drugwipe, det er din vigtigste opgave.

Drugwipe er lig med hurtige resultater

Der går ikke lang tid fra en drugwipe er taget, til der er påvist spor efter narkotiske stoffer. Det er en meget stor fordel ved denne form for test. Der findes også andre former for drugwipes, det kan være en urinprøve og alle ved det kan være svært at urinere hvis man ikke lige skal. Er det hurtige resultater du ønsker, vil en drugwipe derfor være et rigtigt godt valg.

Med den korte tid der går fra du har taget en drugwipe til der kommer et brugbart resultat, gør også at en drugwipe er god at bruge til andre formål end bare private. Det kan være muligt at foretage mange stikprøver ved en større sammenkomst, det kan lade sig gøre at bruge den til koncerter og lignende og hvis først rygtet går, at der bliver brugt drugwipe, vil den også have en præventiv virkning.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>