Barnets hjerteslag

Stort set alle blivende mødre og fædre kan stort set ikke afvente fra starten af svangerskabet til barnet langt om længe vil ud. Det kan for mange være utrolig lange måneder fra man opdager svangerskabet til barnet langt om længe komme ud. Navnlig for dem der skal være forældre for første gang kan det være en ordentlig omgang for man vil gerne gøre det hele rigtigt første gang og man skal vende sig til, at der kommer et nyt menneske ind i ens liv.

Der er følgelig utrolig mange ting der ændrer sig i løbet af de ni måneder det sædvanligvis tager en baby, at komme ud. Der skal muligvis indrettes barneværelse, købes tøj til babyen, købe autostol og meget mere. Men man vil naturligvis også gerne følge lidt med i barnets forløb undervejs.

Det er sædvanligvis rimelig klart, at øjne på den gravide kvinde, at der bor et foster inde i den gravides mave. Men ellers kan det meget vel være forholdsvis svært, at følge med i fosterets forløb. Der findes alligevel måder hvorpå du fra hjemmet kan følge med i babyens hjertelyd. Det kan gøres ved brug af en monitor til at måle hjertelyd. Tidligere var du nødt til, at opsøge hjælp hos en jordemor når man ville have taget en ultralyds scanning af fostrets hjertelyd, men i dagens Danmark kan det ske fra hjemmet, med en lille simpel hjertelyds monitor.

En hjertelyds monitor til hjemmet

En sådan hjertelyds monitor koster kun et lille beløb i dagens Danmark og det er noget, som stort set alle har råd til, at skaffe. Det kan være en sjov ting for alle i familien, at følge med i fosterets hjertelyd, som kan høres fra fosteret er omkring. 12 uger og til det vil ud.

Det kan være rimelig kompliceret, at benytte en hjertelyds monitor til, at vurderer om fosteret er sundt og rask. Det bør man hellere overdrage til en professionel, der har erfaring med, at vurderer hjertelyde fra babyfostre.

Stort set alle hjertelyds monitorer tillader også, at du har mulighed for, at ligge fosterets hjertelyd op på en computer, så du kan dele det med bekendte og venner via nettet. Det kan være enormt smart, dersom faren til barnet er nødsaget til, at være langt væk fra babyens mor, men stadig gerne vil have mulighed for, at følge med i fosterets forløb.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>