Bag om 3 smarte hjemmetests

Der findes rigtig mange smarte tests til hjemmebrug og danskerne er vilde med dem. Her kigger vi lidt nærmere på 3 forskellige smarte test til hjemmebrug. Der er tale om: alkotests, ægløsningstests og hash tests.

Alkotest

Mange danskere ville med fordel kunne have en alkotest liggende i bilen. Det ville give mulighed for, at man kunne måle sin promille hvis man er i tvivl om hvorvidt man må køre eller ej. En alkotest giver et hurtigt resultat og meget præcist, hvis man har valgt, at købe en god alkotest.

Der findes nemlig mange forskellige slags alkotest og kvaliteten af disse er meget forskellig. Man kan købe den billige alkotester, som selvfølgelig ikke koster særlig meget, men som ikke er særlig præcis. Den kan man ikke bruge hvis man er i tvivl om man må køre, for resultat af denne alkotest er alt for upræcist. Så findes der den dyre alkotest med brændselscelle og denne kan bedre bruges til, at bestemme om man må køre eller ej. Der er dog tale om én rimelig dyr alkotest. Hvis man køber en dyr alkotest kan man til gengæld få glæde af den i mange år.

Ægløsningstest

En ægløsningstest kan bruges til, at bestemme hvornår man har ægløsning. Det er smart hvis man prøver, at blive gravid. Det er nemlig under ens ægløsning, at man har størst chance for, at blive gravid.

Man tager en ægløsningstest flere gange i én periode for, at kortlægge ens ægløsningsperiode. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvornår denne falder, men det er normalt 13-16 dage efter sidste menstruation. Selvom man skal bruge flere ægløsningstests er det ikke specielt dyrt, da det ikke er særlig dyrt, at købe én ægløsningstest. Man kan også købe dem på internettet, hvis man synes det er pinligt, at købe i en butik.

Hash test

En hash test giver mulighed for, at man kan undersøge om en person har indtaget hash. Normalt kan en hash test til hjemmebrug teste om personen har indtaget hash indenfor den seneste uge. Nogle kan dog gå endnu længere tilbage. Men det er afhængigt af hvilke hash test, man vælger, at købe.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>