Test blodtype

Der kan forekomme rigtig mange grunde til, at du gerne vil vide sin blodtype. For en stor del vil det kun være sjovt, at opdage sin blodtype og uden, at du har nogle voldsommere tanker med det. Men for andre kan der faktisk være rigtig god grund til, at kende din blodtype.

Selvom de fleste håber, at det aldrig bliver en nødvendighed, at modtage blod. Er det desværre noget der kan blive en nødvendighed på et tidspunkt, såfremt du af en eller anden grund mister meget blod. Så er det en nødvendighed, at kende ens blodtype, så du ved hvilken type blod du skal have. Det er nemlig vigtigt, at du modtager en type blod som passer til én. Man kan af den grund med fordel gå rundt med et blodtypekort i ens pung, så andre kan finde frem til ens blodtype hurtigt såfremt det skulle blive nødvendigt. Selvom du ikke tænker, at du er i risikogruppen kan du aldrig gardere dig imod ulykker, som f.eks. færdselsuheld. Man vil dog normalt også hurtigt kunne foretage en test blodtype på hospitalet, så du skal ikke gå rundt og være urolig hvis du ikke selv har testet sin blodtype.

Test blodtype hjemme med et Eldoncard. Et Eldoncard er utrolig nemt, at bruge og det udfører temmelig hurtig svar på hvilken blodtype du har. Alt du skal gøre er, at tilføje en lille bloddråbe på kortet og så fortæller det hvilken blodtype du har. De fleste burde kunne finde ud af, at benytte det. For nogle kan det virke grænseoverskridende, at skulle tilføje en bloddråbe, men det er stort set uden smerte og gøres ved, at prikke et lille hul på den ene finger. Der er ikke noget, at være urolig for.

Forudsat du er bloddonor behøves du ikke, at teste sin egen blodtype. Første gang du kommer som bloddonor vil der blive taget en test blodtype for, at finde ud af hvad slags blodtype du har. Det har selvfølgelig betydning for, at de ved hvem som kan få ens blod. Som bloddonor får du også et kort med blodtype, som du kan opbevare i sin pung, hvis du skulle være så uheldig, at blive udsat for for en ulykke.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>